Pretraživanje

Projekti

projekti

Izrada mrežnog rješenja u prodaji konzultantskih usluga

Javni poziv: WWW voucheri za MSP-ove

Oznaka projakta: KK.03.2.1.17.0372

Kratki opis projekta: FIN projekt je do sada koristi WEB-stranicu kao sredstvo davanja osnovnih podataka o tvrtki, umjesto način za prezentaciju usluga i unapređenja prodaje.

Cilj projekta je izraditi interaktivnu WEB-stranicu responsibilnog dizajna, koja sadrži različite informacije o uslugama i referencama, te edukativne sadržaje za klijente. Njeno uvođenje povećati će vidljivost tvrtke na tržištu, te povećati njihvu informiranost o aktualnostima na tržištu financija za male poduzetnike. Ciljani korisnici projekta su postojeći i novi klijenti, zaposlenici i poslovni partneri tvrtke.

Ukupna vrijednost projekta: 31.250,00 kn

Iznos dodijeljene potpore: 21.250,00 kn

Razdoblje provedbe projekta: 30.4.-30.7.2019.

Kontakt osoba: Milan Franić, milan@fin-projekt.hr, 098 261-409

Link javnog poziva: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/www-vauceri-za-msp-ove/

IKT infrastruktura za podršku djelatnosti savjetodavnih usluga

Javni poziv:  Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)

Link javnog poziva: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/poboljsanje-konkurentnosti-i-ucinkovitosti-msp-a-kroz-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-ikt-2/

Oznaka projakta: KK.03.2.1.19.1331

Kratki opis projekta: FIN projekt u pružanju konzultantskih usluga malom gospodarstvu nema razvijenu vlastitu informatičku infrastrukturu, već koristi alate iz uredskog paketa. Provedba projekta omogućiti će uvođenje moderne IKT infrastrukture u konzultantski ured, nabavu opreme i programa, te izradu aplikacije za upravljanje klijentima i projektima. Doprinijeti će integraciji poslovnih procesa, uvođenju novih usluga, povezivanje klijenata s projektnim evidencijama i dokumentima, te novom zapošljavanju konzultanata. Ciljane skupine provedbe projekta su zaposlenici, korisnici savjetodavnih usluga i poslovni partneri.

Ukupna vrijednost projekta: 301.820 kn

Iznos dodijeljene potpore: 168.459,20 kn

Razdoblje provedbe projekta: 1.10. 2019.-1.10.2020.

Kontakt osoba: Milan Franić, milan@fin-projekt.hr, 098 261-409

Naziv tvrtke:

Adresa sjedišta:

Godina osnivanja:

2009

 

„Europska unija“ – Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost obrta Chemcolor.

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Kontakt mail:

Kontakt telefon:

Adresa ureda:

© FIN projekt, 2019 Dizajn&WEB razvoj MARACOM, Vi ste posjetitelj 131486.