Pretraživanje

Objavljen javni poziv Program „POC-8“

by | svi 16, 2019 | Novosti

Objavljen javni poziv program poc 8

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta zajedno s Hamag-Bicro objavilo je otvoreni javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata za poduzetnike kroz Program dodjele državnih potpora za provjeru inovativnog koncepta – PoC8.

Osmim pozivom za sufinanciranje projekata kroz Program dodjele državnih potpora za provjeru inovativnog koncepta pozivaju se zainteresirani koji zadovoljavaju uvjete javnog poziva da prijave svoje projekte preko Prepoznatih centara zaduženih za pružanje podrške natjecateljima kroz postupak prijavljivanja i implementaciju projekata. Detaljne informacije o Programu i uvjetima sufinanciranja nalaze se u «Priručniku za operativne postupke Programa provjere inovativnog koncepta». Priručnik, popis Prepoznatih centara i ostala dokumentacija nalaze se niže u nastavku teksta.

Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Početak prijave: 25.4.2019.

Rok prijave: 2.9.2019.

Fond sredstava potpore:  21.968.750 kn

Visina potpore: od najmanje 100.000 kn do najviše 500.000 kn

Trajanje projekta: do 12 mjeseci

Intenzitet potpore: 70% prihvatljivih troškova mikro i mala poduzeća, 60% srednja poduzeća

Prihvatljivi prijavitelji: fizičke osobe, trgovačka društva MSP

Prihvatljivi troškovi

  • Izrada prototipa
  • Provjera i zaštita intelektualnog vlasništva

https://hamagbicro.hr/otvoren-javni-poziv-poc8/

Dokumenti:

   Strategija specijalizacije
   Inovacije

Naziv tvrtke:

Adresa sjedišta:

Godina osnivanja:

2009

 

„Europska unija“ – Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost obrta Chemcolor.

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Kontakt mail:

Kontakt telefon:

Adresa ureda:

© FIN projekt, 2019 Dizajn&WEB razvoj MARACOM, Vi ste posjetitelj 131480.